Kalamiehet ry
EtusivuYhdistysTapahtumiaUutisiaJäsenasiatValokuviaLinkitOta yhteyttä
Työpaikat

Kalamiehet ry välittää tietoa alan työpaikoista.


Pirkanmaan Kalatalouskeskus ry on Pirkanmaalla toimiva kalatalouden isännöinti- ja neuvontajärjestö. Yhdistyksen jäsenistö muodostuu pääosin Pirkanmaalla toimivista osakaskunnista, kalastusalueista ja ammattikalastajien järjestöstä. Kalatalouskeskus on jäsenenä Kalatalouden Keskusliitossa.  Kalatalouskeskus myy palveluita myös Pirkanmaan ulkopuolelle.  Nykyisen toiminnanjohtajan jäädessä eläkkeelle haemme 

TOIMINNANJOHTAJAA 


Tehtävään valittavalta edellytetään alalle soveltuvaa koulutusta, johtamiskykyä, hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja, taloushallinnon osaamista sekä kykyä itsenäiseen ja aloitteelliseen työskentelyyn suuresti muuttuvissakin olosuhteissa. Kalatalouden järjestötoiminnan sekä toimialueen ja sen sidosryhmien tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.  Toiminnanjohtajan tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä sekä ilta- ja viikonlopputyöskentelyä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.  Laadi hakemuksen liitteeksi lyhyt essee (A4) siitä miksi haet tätä paikkaa, millaisina näet tulevaisuuden haasteet ja mitä lisäarvoa tuottaisit kalatalouskeskukselle.


Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelo tulee toimittaa 15.2.2018 mennessä Pirkanmaan Kalatalouskeskuksen hallitukselle osoitteeseen: Pirkanmaan Kalatalouskeskus ry / hallitus, Viinikankatu 53, 33800 Tampere.  Kuoreen merkintä ”työhakemus”.  Emme palauta hakemuksia.  Lisätietoja antavat toiminnanjohtaja Pekka Vuorinen p. 050-5929255, pekka.vuorinen@ahven.net tai hallituksen puheenjohtaja Hannu Wirola p.050-5633706 hannu.wirola@kolumbus.fi.Työpaikkailmoitus maksaa 100€, ja siihen sisältyy ilmoituksen lähettäminen kalamiesten sähköposteihin, ilmoitus nettisivulla, josta se jaetaan sosiaaliseen mediaan kalaryhmiin tiedoksi.Valtion (esim LUKE, ELY) työpaikat ilmoitetaan nykyään vain Valtiolle.fi-sivuston kautta: 
https://www.valtiolle.fi/fi-FI

Etusivu
Yhdistys
Tapahtumia
Uutisia
Jäsenasiat
Työpaikat
Valokuvia
Linkit
Ota yhteyttä