Kalamiehet ry
EtusivuYhdistysUutisiaJäsenasiatTyöpaikatValokuviaLinkitOta yhteyttä
Opintomatkat
Koulutukset
Koulutukset 

Koulutuspäivät antavat uutta ja tarpeellista tietoa ajankohtaisista asioista koko jäsenistölle. Koulutusta tarjotaan myös valikoiduille kohderyhmille, kuten kalastusalueiden isännöitsijöille. Erikoiskoulutus voi liittyä mm. laatujärjestelmäkoulutuksiin.

Vieraslajit vesissämme seminaari Helsingissä 22.3.2011 

Suomessa on valmistunut kansallinen vieraslajistrategia, jolla linjataan niitä toimenpiteitä, joilla estetään, rajoitetaan tai muuten hallitaan haitallisten vieraslajien aiheuttamia ongelmia maassamme. Strategia kattaa koko luonnon puutarhoista metsiin ja sisävesistä mereen. Valtioneuvosto on 15.3.2012 tehnyt periaatepäätöksen kansallisesta vieraslajistrategiasta. Päätös löytyy Maa- ja metsätalousministeriön sivuilta: (http://www.mmm.fi/fi/index/etusivu/ymparisto/luonnonmonimuotoisuus/vieraslajit.html)

Kalamiehet ry järjesti jäsenistölleen ja muille kala- ja vesitalouden alalla työskenteleville haitallisia vieraslajeja koskevan koulutustilaisuuden, jossa strategiaa ja sen toimeenpanon aiheuttamia käytännön toimia lähinnä vesiympäristössä valotettiin valmistelutyöhön syvällisesti paneutuneiden asiantuntijoiden johdattamana.

 Kalanpoikasten laatu ja terveys, Parainen ja Turku 19-20.4.2006

Suomenlahden meritaimen- nousu vai tuho ?-Iktyonomipäivät Helsinki 2006

Kalataloudelliset velvoitteet Oulu 16.3.2005
Poikasten laatu ja terveys-koulutusmateriaali Kuopio 26.-27.10.2005
Kalataloudelliset istutus- ja maksuvelvoitteet - Kalamiehet ry:n kurssi 
Järvet - Iktyonomipäivien koulutusmateriaali Tampere 24.-25.11.2004
Etusivu
Yhdistys
Tapahtumia
Uutisia
Jäsenasiat
Työpaikat
Valokuvia
Linkit
Ota yhteyttä