Kalamiehet ry
YhdistysTapahtumiaUutisiaJäsenasiatTyöpaikatValokuviaLinkitOta yhteyttä
Etusivu

  

KALAMIEHET RY
on valtakunnallinen kalatalouden ammattilaisten muodostama koulutus- ja yhteistyöjärjestö.
Yhdistyksen tehtävänä on tiedottaa jäsenille alan muutoksista
ja mm. työpaikoista sekä koota jäsenet yhteistoimintaan.  


Visio 2024

Kalamiehet ry on Suomen kattavin kalatalousalan ja kalavesien toimijoiden yhdistys,
johon kaikki alan toimijat haluavat kuulua.

  

Ajankohtaiset asiat:

Vuosikokousasioita:

Kalamiehet ry:n Vuosikokous pidetään 25. huhtikuuta Uudenmaan ELY-keskuksen tiloissa Opastinsilta 12 B (5 krs) Helsinki klo: 16.00.  Asialistalla ovat sääntömääräiset asiat. Kokous pidetään videokokouksena Lyncin kautta, joten pääset halutessasi liittymään kokoukseen myös muualta Luken ja Elyn tiloista. 

Kokoukseen voi osallistua myös Jyväskylässä LUKEn tiloissa osoitteessa: Jyväskylän yliopisto, Technopolis, Survontie 9 A  

Niille, joilla on mahdollisuus osallistua kokoukseen oman toimipaikkansa kautta, ottakaa yhteyttä Petriin (petri.savola(at)ely-keskus.fi) tai Mariin (mari.virtanen(at)kalankasvatus.fi)

Olisi mukava, jos ilmoittaisitte yhteyshenkilöille mahdollisesta tulostanne paikan päälle:
Helsinki: Petri Savola puh 02 95 021 460
Jyväskylä: Katja Kulo puh 044-5556399 tai Markku Pursiainen puh. 045 615 5933 

Vuoden 2016 kevätkokous päätti yhdistyksen toiminnan jäädyttämistä ns. pöytälaatikkoyhdistykseksi. Yhdistyksen vuosikokous on kuitenkin pidettävä ja hallitus toivookin runsasta osallistujamäärää kokoukseen keskustelemaan halutaanko toimintaa uudelleen käynnistää vilkkaammaksi.

Lataa tästä asialista

Terveisin, Kalamiehet ry:n hallitus: 

Petri, Mari, Markku, Jaana, Katja, Arto, Johanna sekä Mikko

 

Suomen Kalakirjasto:


Kala exlibris 2017

Muonion kirjastossa 5.4. – 30.6.2017

Lue lisää: http://www.suomenkalakirjasto.fi/kala-exlibris-2017/


http://www.suomenkalakirjasto.fi/

Suomen Kalakirjasto on harrastuksen pohjalta syntynyt yksityinen kalakirjasto. Vanhat kalakirjat ovat säilyneet näihin päiviin asti valtion tutkimuslaitosten ja yliopistojen kirjastoissa. Nyt valtion tutkimuslaitokset ovat hävittäneet kirjastonsa lähes kokonaan ja paineet yliopistojen kirjastojen supistamiseen lisääntyvät koko ajan. Kansalliskirjastolla on oma merkittävä tehtävänsä, mutta senkin toimintamahdollisuudet ovat rajalliset. Tästä johtuen yksityisten keräilijöiden merkitys kulttuurin siirtämisestä seuraavalle sukupolvelle on kasvanut merkittävästi.

Kirjaston ideana on olla avoin kirjasto tutkijoille, keräilijöille ja muille asiasta kiinnostuneille. Kirjastorakennukseen tulee myös majoitus ja työskentelytila, joten kirjastossa voisi työskennellä lyhyitä jaksoja esimerkiksi väitöskirjan tekijä tai pieni työryhmä.  Kirjastolle varattu tontti sijaitsee Keimiöniemen kalakenttiä vastapäätä, joten kalastushistoriaa riittää ympäristössäkin. Tarkoitus ei ole museoida kokoelmaa, vaan säilyttää olemassa olevaa tietoa ja jakaa sitä tarvitseville


 
Etusivu
Yhdistys
Tapahtumia
Uutisia
Jäsenasiat
Työpaikat
Valokuvia
Linkit
Ota yhteyttä